Pentuja?

 

 

SYMPPIS-PENTUJA SYNTYMÄSSÄ KESÄ-HEINÄKUUN VAIHTEESSA!

 

Karkmodorf Kursk eli Jatsi astutettu 1.5.-23 uroksella Condor Katrei.

Ultrattu kantavaksi ja pentue on syntymässä kesäkuun lopussa.

Yhdistelmässä on ajatuksena suvullisesti saada myös tulevia jalostuskoiria aikaiseksi eli suvultaan hiukan erilaisia. Tärkeää on myös odotukset terveydestä ja hermorakenteesta. Tästä on itselleni myös jäämässä narttupentu kotiin.

Tavoitteena terveet ja koulutuskelpoiset pennut kaikenlaiseen harrastukseen ja työhön. Molemmat koirat vahvahermoisia ja keskikokoisia kaksiviettisiä koiria eivätkä mitään ”hyrriä”.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI26314%2F16&RekNoE=FI54265%2F16&Sukupolvet=4&fbclid=IwAR2IL0icAkMa5Ljok9X6g0tlTzYHrB38g7gCfKD88DqG4DqHqGNU0btTjzI

 

Kuva: Raija Isotalo

 

Kysy tarkemmin Jaanalta suoraan muista pentuesuunnitelmista.

 

 

 

Pentuja ei myydä kotikoiriksi vaan harrastuskavereiksi ja työkoiriksi. Ei myöskään osamaksulla, eikä tutustumatta etukäteen ostajiin. Koiran ja ohjaajan pitää sopia toisilleen, Myyn mielellään myös kansallisiin lajeihin, koska arvostan niiden monipuolisuutta. Haluan, että kaikki kasvattini kuvataan virallisesti. Haluan yhteistyötä ohjaajien kanssa silti painostamatta liiallisuuksiin. Jos kasvattini myydään, mieluusti ostan sen takaisin ja kuulen sen tulevaisuudesta. Kuitenkin, kun tarkoituksena ei ole määrän lisääminen tai ansaitsemiskeino, vaan oman kasvatuspohjan luominen ja jatkaminen, niin yhteydenpito ja terveystutkimukset ovat tärkeitä.

 

 

 

 

 


Aktiiviharrastajalle mahdollisuus saada aika ajoin sijoitusnarttupentu joko ulkomailta tai kotimaasta!

Kuva: Katja Kontu

HUOM!     Symppiksillä on Facebookissa suljettu oma ryhmä.

Symppis saksanpaimenkoirat