Pentuja?

 

PENTUSUUNNITELMIA 

 

Astutettu 10.1.-22  sijoitusnarttu JORICA MAPET (AVA) KARKMODORF JAVELINILLA (POKE).

 

Sukutaululinkki:    https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI46441%2F14&RekNoE=FI43226%2F20&Sukupolvet=5

 

Molemmat koirat ovat terveitä ja reippaita harrastuskoiria. Ei kutinoita tai allergioita. Kaikkiruokaisia ja luonnostaan maavainuiset ja täydellä otteella purevat.

Pokella on jo jalostusnäyttöä ja Ava on erittäin menestyneestä ja hyvähermoisesta emästä. Ava on näyttänyt lahjakkuutensa jo arvioinnissa vaikka sitä ei treenata suojeluun.  Ava harrastaa erikoisjälkeä ja pienimuotoisesti lampaiden paimennuksen alkeita.

Molemmat ovat miellyttäviä ja avoimia, keskikokoisia koiria joiden kanssa on helppo liikkua, koska ne eivät rähjää toisille koirille tai ihmisille.

Avalla on puutteena lievä LTV3 joka ei sitä ole vaivannut ja Pokella toisessa silmässä kaihimuutos jonka alkuperää ei tiedetä. Poke on jättänyt jo pentuihinsa keskimääräistä parempaa luustoa ja on siten mahdollisimman turvallinen valinta Avalle. Avan silmät on peilattu terveiksi. Poke on terve DM:n geenien osalta ja Ava testaamaton, ja yhdistelmän pentujen suhteen ei ole siten riskiä sairastua.

Ava, kuva Raija Isotalo

Poke, kuva Raija Isotalo

 

 

 

Pentuja ei myydä kotikoiriksi vaan harrastuskavereiksi ja työkoiriksi. Ei myöskään osamaksulla, eikä tutustumatta etukäteen ostajiin. Koiran ja ohjaajan pitää sopia toisilleen, Myyn mielellään myös kansallisiin lajeihin, koska arvostan niiden monipuolisuutta. Haluan, että kaikki kasvattini kuvataan virallisesti. Haluan yhteistyötä ohjaajien kanssa silti painostamatta liiallisuuksiin. Jos kasvattini myydään, mieluusti ostan sen takaisin ja kuulen sen tulevaisuudesta. Kuitenkin, kun tarkoituksena ei ole määrän lisääminen tai ansaitsemiskeino, vaan oman kasvatuspohjan luominen ja jatkaminen, niin yhteydenpito ja terveystutkimukset ovat tärkeitä.

 

 

 

 

 


Aktiiviharrastajalle mahdollisuus saada aika ajoin sijoitusnarttupentu joko ulkomailta tai kotimaasta!

Kuva: Katja Kontu

HUOM!     Symppiksillä on Facebookissa suljettu oma ryhmä.

Symppis saksanpaimenkoirat