Pentuja?

Astutettu 11.5.-22 tsekkituonti Kiva z Velkooseckych zahrad, ”Meeri” Karkmodorf Javelinilla, Pokella.

Sukutaulu: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI25082/20&ReknoI=FI46441/14

9.6. ultrattu vahvasti kantavaksi. Od. syntyvän noin 10.7.

Luovutus 7 vk.

Molemmat koirat sosiaalisia ja avoimia, kaksiviettisiä koiria joilla vahva saalis ja nenätyöskentely. Molemmat DM-testattu terveiksi joten myös jälkeläiset tulevat olemaan geeneiltään N/N.

Pokella on toisessa silmässä kaihi, toinen on terve. Tietoa ei ole mistä on alkujaan eikä yhdelläkään jälkeläisellä tai sisaruksella ole mitään silmäongelmaa. Meerin silmät ovat terveet. Rakenteeltaan Meeri on vankka mutta ei ylisuuri, Poke on jättänyt jälkeläisiinsä oikeaa kokoa ja hyviä käyttökoira-ominaisuuksia. Poke on jättänyt eri narttujen kanssa erinomaista terveyttä sekä luuston että muun terveyden suhteen. Molemmista koirista on tarkemmin tietoa vielä näillä sivuilla (Urokset, Nartut).

Poke, kuva Raija Isotalo

Meeri, kuva Raija Isotalo

 

Pentuja ei myydä kotikoiriksi vaan harrastuskavereiksi ja työkoiriksi. Ei myöskään osamaksulla, eikä tutustumatta etukäteen ostajiin. Koiran ja ohjaajan pitää sopia toisilleen, Myyn mielellään myös kansallisiin lajeihin, koska arvostan niiden monipuolisuutta. Haluan, että kaikki kasvattini kuvataan virallisesti. Haluan yhteistyötä ohjaajien kanssa silti painostamatta liiallisuuksiin. Jos kasvattini myydään, mieluusti ostan sen takaisin ja kuulen sen tulevaisuudesta. Kuitenkin, kun tarkoituksena ei ole määrän lisääminen tai ansaitsemiskeino, vaan oman kasvatuspohjan luominen ja jatkaminen, niin yhteydenpito ja terveystutkimukset ovat tärkeitä.

 

 

 

 

 


Aktiiviharrastajalle mahdollisuus saada aika ajoin sijoitusnarttupentu joko ulkomailta tai kotimaasta!

Kuva: Katja Kontu

HUOM!     Symppiksillä on Facebookissa suljettu oma ryhmä.

Symppis saksanpaimenkoirat